25.000 euro voor gouden tip moordzaak Venray

algemeen
458
1 dec '08
Het onderzoeksteam van de politie en justitie gaat ervanuit dat de twee mannen in de nacht van 10 op 11 mei zijn omgebracht.

In het onderzoek naar de verdwijning van de Venraynaren Karim Fourkour en Fouad Bendella, heeft het Openbaar Ministerie in Roermond een beloning van 25.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Dit heeft officier van justitie in Roermond, Gerad Sta, zondag gezegd in de uitzending van Peter R. de Vries. De misdaadjournalist besteedde zondagavond zijn hele uitzending aan het onopgeloste misdrijf in de hennepkwekerij aan de Potstraat in Venray in mei 2006. Na 2,5 jaar is de verdwijning van de twee Marokkaanse Venraynaren nog steeds niet opgelost. Volgens Sta is de zaak bijna rond, maar ontbreekt er nog een klein stukje informatie.

Het onderzoeksteam van de politie en justitie gaat ervanuit dat de twee mannen in de nacht van 10 op 11 mei zijn omgebracht, terwijl ze hennep wilde stelen. Hun lichamen zijn echter nog niet gevonden, aldus Blikopnieuws.nl.

De Vries liet afgelopen vrijdag in Venray 6800 flyers huis-aan-huis bezorgen, waarin wordt opgeroepen ontbrekende informatie over deze zaak te melden.

© MAROKKO.NL 2008
venray karim fourkour fouad bendella roermond
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi