Verbaasde Bakkal: ''Ik word niet zo snel boos''

sport
3
2 dec '08
Huub Stevens wilde vasthouden aan de tweede helft tegen Atletico Madrid.

De verbazing was groot bij Otman Bakkal toen hij zaterdagavond te horen kreeg dat hij in het duel met sc Heerenveen op de bank plaats moest nemen. De PSV'er voelt dat hij zichzelf wel van een héél goede kant moet laten zien.

"Ik hield er rekening mee dat ik zou spelen. Dus was ik vooral verbaasd", zegt Bakkal in gesprek met Sportweek. Extra zuur voor de aanvallende middenvelder was het feit dat zijn vervanger Stef Nijland het gelijk van trainer Huub Stevens bewees, door de 2-2 tegen de touwen te schieten.

"De trainer zei dat hij wilde vasthouden aan de tweede helft tegen Atlético Madrid, nou, daar was ik volgens mij gewoon bij. Maar ja, als de trainer hiervoor kiest is dat zijn goed recht natuurlijk. Nee, een verklaring waarom deze beslissing is genomen, heb ik niet gekregen. En die heb ik zelf eigenlijk ook niet, maar het is niet zo dat ik dan meteen op de trainer afstap. Ik ben een professional en zal er staan als het team mij nodig heeft."

Bakkal: "Als ik speel doe ik mijn stinkende best. Op wat voor positie dat ook is. Dat is ter beoordeling van de trainer. En nee, ik word niet zo snel boos. Daar schiet je doorgaans niet zo veel mee op."


Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2008
huub stevens atletico madrid otman bakkal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi