''Boussoufa is een Marokkaanse sierduiker''

sport
6
15 dec '08
Jurgen Sierens heeft zijn onvrede over het gedrag van Mbark Boussoufa uitgesproken.

De doelman van Roeselare kreeg zondag in de verloren wedstrijd tegen Anderlecht (0-3) al voor de rust een rode kaart vanwege een overtreding op de oud-Ajacied, aldus fcupdate.nl.

"Met de rode kaart op zich heb ik geen probleem", aldus Sierens tegen Sporza. "Met de manier waarop Boussoufa het allemaal speelt, heb ik meer problemen. Enorm irritant. Als je een streep trekt voor elke van zijn schijnduiken, staat je lijstje meteen vol. Ik kan niet begrijpen dat een goede voetballer als hij dat doet."

"Boussoufa wordt nog eens de eerste Marokkaanse sierduiker op de Olympische Spelen", verwacht de sluitpost. "Elke week zijn er jongens die zich blauw ergeren aan hem In de slotfase naaide hij Tanghe nog een gele kaart aan door demonstratief op de bal te gaan staan. Toch zielig?"

"Sierens is een flauwe grappenmaker", reageert Boussoufa. "Hij moet de dvd's maar eens bekijken. Het was toch een duidelijke rode kaart? Sierens moet niet zeggen dat ik me vaak laat vallen. Hoeveel trappen ik heb moeten incasseren, niet te tellen. Misschien moet Sierens maar als tafeltennisser naar de Spelen. Hoewel, dat kan hij ook niet."

© MAROKKO.NL 2008
mbark boussoufa jurgens sierens roeselare anderlecht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi