K1: Geen schorsing voor Badr Hari

sport
8
18 dec '08
K1-vechter Badr Hari wordt niet geschorst voor zijn misdragingen in de K1-finale tegen Remy Bonjasky.

De Marokkaan verliest wel zijn K1-titel in de categorie tot 100 kilogram. Ook moet hij zijn kampioensgordel inleveren. Eerder werd al bekend dat Hari al z'n prijzengeld van het laatste K1-toernooi kwijt raakt.

Hari schopte in de finale een op de grond liggende Bonjasky en kreeg daarvoor een rode kaart, aldus Telegraaf.nl.

Het K1-reglement bevat geen bepaling die het mogelijk maakt een vechter te schorsen. Naar aanleiding van het incident rond Hari heeft de K1-bond FEG de regels aangepast. Na een rode kaart kan voortaan een schorsing van maximaal een jaar worden opgelegd.

© MAROKKO.NL 2008
k1 badr hari remy bonjasky japan marokkaan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi