El Hamdaoui: 'Ik blijf er rustig onder'

sport
38
20 dec '08
Mounir El Hamdaoui heeft met zijn uitstekende spel bij AZ de interesse van diverse Europese topclubs getrokken, waaronder FC Barcelona.

De Marokkaan blijft zelf rustig onder alle belangstelling, aldus VoetbalPrimeur. "Ik blijf er heel rustig onder. Ik ben nu nog bij AZ en het gaat goed dus ik moet gewoon zo door blijven gaan. Ik ben er nog niet mee bezig of ik eventueel een transfer maak in januari. Hoe groot de kans is dat ik hier in januari nog ben? Dat weet ik niet, maar ik denk redelijk groot hoor", zo vertelde de aanvaller na afloop van het duel met FC Utrecht (2-0 winst) tegenover de camera's van Eredivisie Live.

Voorafgaand aan de wedstrijd was het nog maar de vraag of El Hamdaoui kon starten vanwege knieklachten, maar hij stond gewoon aan de aftrap. "Het gaat goed met me. Er zat een beetje vocht in mijn knie, maar het gaat wel", aldus de smaakmaker van AZ, die ook tegen Utrecht weer scoorde. "Daar waar de ruimte was nam ik hem aan. Doordat ik toen een beetje ruimte had schoot ik hem er goed in", beschijft hij zijn treffer.

Over de wedstrijd zelf was de Marokkaanse international gematigd tevreden. "De wedstrijd was vergelijkbaar met die tegen Feyenoord. We hadden veel kansen, maar lieten het na om die af te maken. We speelden goed en hebben uiteindelijk meer dan verdiend gewonnen. We kwamen er vaak doorheen en moesten al voor rust met 3-0 voorstaan, maar de bal wilde er maar niet in."

© MAROKKO.NL 2008
mounir el hamdaoui
az
marokko
barcelona
fc utrecht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi