El-Kabir baalt van gemiste kans

sport
1
21 dec '08
Moestafa El-Kabir startte zondag in de basis van NEC.

De Marokkaanse aanvaller kon tegen ADO Den Haag (0-0) echter niet imponeren, tot ontevredenheid van hemzelf. In plaats van Saidi Ntibazonkiza startte hij in de basis, meldt Voetbalprimeur. El-Kabir moest echter erkennen dat het niet zijn dag was. "Nee, ik heb het vandaag totaal niet laten zien", baalt hij na afloop tegenover Forza NEC. "Als ik een kans krijg, wil ik daar meteen gebruik van maken, maar het zat er vandaag niet in."

Hij baalde echter alleen niet van zichzelf. "En die scheidrechter, die was echt dramatisch. Maar ja, we hadden vandaag zelf ook gewoon moeten scoren. De trainer had er nog zo op gehamerd, dat  we deze wedstrijd moesten winnen om aansluiting te houden met de top. Bij winst hadden we helemaal in de top gestaan, maar we staan er nog goed bij", blijft de aanvaller optimistisch.

De jongeling, die dit seizoen zijn debuut maakte in de hoofdmacht, weet waar hij zich nog kan verbeteren. "Bij Jong NEC speelde ik altijd in de spits of achter de de spits. Ik ben meer iemand die een actie kan maken en het doel op zoekt en dan hoef je eigenlijk geen voorzetten te geven. Dat is iets wat ik nog zeker moet verbeteren."

© MAROKKO.NL 2008
moestafa el-kabir
nec
ado den haag
aanvaller
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi