PSV boos op Manchester United

sport
0
21 aug '00

MANCHESTER/EINDHOVEN - Met verontwaardiging en verbazing heeft PSV gereageerd op het verzoek van Manchester United om Ruud van Nistelrooy in oktober te laten meetrainen.

"Dit is te gek voor woorden, dit is zo'n idioot voorstel", foeterde Harry van Raaij. De voorzitter van PSV zal maandag contact opnemen met de clubleiding van United.

De transfer van de spits naar de Engelse landskampioen ketste een halfjaar geleden af, nadat hij opnieuw een ernstige knieblessure had opgelopen. Kort daarvoor kwam hij niet door de medische keuring bij United.

Nu de revalidatie van Van Nistelrooy goed verloopt, wil manager Alex Ferguson hem een maand laten meetrainen. Binnenkort wil hij in Eindhoven met Van Nistelrooy praten. "Ik begrijp dat het goed gaat met Ruud. Als hij fit wordt, kan de deal alsnog doorgaan", zei Fergsuon in de Engelse media.

Van Raaij noemde de handelwijze van United "beschamend". "Ik heb geen enkel, maar dan ook echt geen enkel goed woord over voor dit rare verzoek! Nee, wij werken daaraan zeker niet mee." Van Raaij vindt dat de revalidatie wordt verstoord. "Ruud is in alle rust aan het herstellen, daar wordt nu een inbreuk op gemaakt. Die jongen wordt het hoofd op hol gebracht."

Bovendien, aldus Van Raaij, vindt hij het verzoek een belediging voor de medische staf van PSV. "Alsof wij Ruud niet fit kunnen krijgen. Wij hebben nog een paar geblesseerde spelers, mogen die ook naar United om te trainen?! Ik snap het niet. Meneer Fergsuon weet het allemaal toch zo fantastisch, dan moet hij toch weten hoe het werkt als een speler geblesseerd is. Dat is onze verantwoording, hij staat bij ons onder contract."

Van Nistelrooy zelf kon geen commentaar geven. Hij geniet van een vakantie

Bron: © NU.nl

© MAROKKO.NL 2000

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi