Nederlands-Marokkaanse vrouwen krijgen online glossy Yasmina.nl

lifestyle
0
27 mrt '09
Marokkaanse vrouwen in Nederland krijgen een nieuwe online glossy.
Daartoe wordt het forum Yasmina.nl, een onderdeel van Marokko.nl, omgebouwd onder leiding van hoofdredacteur Hans Blommaert.

Een op de vier Nedermarokkaanse vrouwen tussen de 16 en 35 jaar logt dagelijks in op Yasmina.nl. Daarmee heeft de site dagelijks circa 60.000 unieke bezoekers. Volgens Blommaert zijn het trouwe bezoekers in verschillende leeftijdsfases, en verschillende onderdelen van de site frequenteren. Van heel erg traditioneel tot vrijgevochten en vooruitstrevend, van scholier tot bruid of moeder, het is een zeer representatieve doorsnee van de Marokkaanse vrouwen in Nederland, laat Blommaert aan Adfomartie weten.

De glossy zal gaan over alles wat elke glossy heeft, beauty, celebrities, human interest, reizen en culinaire zaken, want daarvoor heeft de doelgroep veel belangstelling. ‘Het bijzondere is dat we het gaan doen mét die vrouwen. We scouten mode- en ander talent onder de bezoekers. We spreken ze niet aan als zoveelste generatie allochtonen, maar als vrouwen. Door onderwerpen te brengen die hen boeien. In die zin wordt er veel te weinig gedaan met deze doelgroep.’ Yasmina.nl is een initiatief van Othman Salmoun en Khalid Mahdaoui van Marokko Media etnomarketing.
© MAROKKO.NL 2009
yasmina.nl
glossy
marokkaanse vrouw
hans blommaert
marokko.nl
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
duitsland
hanau
coronavirus
frankfurt
terrorisme
tobias rathjen
china
moskee
shishalounge
koerden
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi