Zie ik je op MSN?
Chatten wel relatie- of huwelijksproblemen veroorzaken.
08 April 2009
lifestyle

Je aanmelden op MSN zodra je computer is opgestart, in de lunchpauze even naar je Hyves-pagina surfen, we kunnen niet meer zonder sociale media. Hyves, Facebook, LinkedIn, My Space, MSN, Twitter, de lijst met sociale netwerken op internet wordt steeds langer.

Mensen bezoeken deze sites vaak dagelijks om berichtjes achter te laten of om te chatten met andere online leden. Veel mensen chatten niet alleen tussen de bedrijven door, maar steken er uren per dag in of zelfs iedere vrije minuut. Uit verveling, uit behoefte aan aandacht of door een internetliefde kan chatten een verslaving worden, aldus telegraaf.nl.

Hoe groot de gevolgen van overmatig chatten kunnen zijn, bleek afgelopen week toen een jaloerse Italiaan zijn echtgenote onthoofdde omdat zij teveel chatte op het internet. Zijn vrouw zou hem hebben bedrogen met een internetliefde. Giuseppe Castro (35) betrapte de vrouw terwijl ze aan het chatten was met haar minnaar en sneed haar hoofd af met een stanleymes. Castro zei in een vlaag van woede gehandeld te hebben.

Niet iedereen reageert gelukkig zo heftig als de Italiaan, maar chatten kan wel degelijk relatie- of huwelijksproblemen veroorzaken. Als je partner bijvoorbeeld geen tijd meer heeft voor andere dingen of als hij of zij teveel flirt met chatvrienden.

chatten msn hyves twitter my space
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi