Boussoufa: ''Een ploeg is als een puzzel''

sport
4
16 mrt '10
Anderlecht moet donderdag in de Europa League tegen Hamburger SV een 3-1 achterstand zien weg te werken uit het eerste duel.

 In de ogen van Mbark Boussoufa is dit geen onmogelijke missie.

''Alles moet meezitten, zoals voor Hamburg in Duitsland'', zegt Boussoufa in gesprek met Sporza. Hoewel Anderlecht in Hamburg met 3-1 ten onder ging, maakte de Duitse club geen verpletterende indruk op de selectie van Paars-Wit. Het gevoel dat de volgende ronde een haalbare kaart is, is dan ook nog volop aanwezig binnen de spelersgroep.

''In de heenmatch heeft Hamburg mij niet echt kunnen overtuigen. De ploeg speelde zoals ik verwacht had. Donderdag kan alles nog, ook al is Hamburg rijker. Kijk maar naar wat met Real gebeurde'', refereert Boussoufa aan de Champions League-uitschakeling van Real Madrid door Olympique Lyon.

Boussoufa maakt donderdag, in tegenstelling tot in het eerste duel, wel zijn opwachting. De aanvaller is belangrijk voor de Belgische club. ''Ik weet dat ik belangrijk ben voor de ploeg. Dat geldt voor alle steunpilaren. Maar een ploeg is zoals een puzzel. Alleen nemen sommige spelers iets meer plaats in dan de anderen.''

Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2010
anderlecht europa league hamburger sv mbark boussoufa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?