El Ahmadi: 'Ik in de Premier League? Niet reeel'

sport
4
24 mrt '10
Robin van Persie was zondagavond duidelijk in Studio Voetbal.

De aanvaller van Arsenal zei dat Karim El Ahmadi een van de eredivisiespelers is, die mee zou kunnen in de Premier League. De Feyenoord-middenvelder zelf is minder overtuigd.

''Ik vind het mooi dat Robin dat zegt, maar het is niet echt reeel. Ik denk niet dat ik al bewezen heb dat ik dat niveau aankan'', zei El Ahmadi dinsdagmiddag tijdens een persconferentie in De Kuip, aldus elfvoetbal.nl.

De middenvelder speelt woensdagavond met Feyenoord in de halve finale van de KNVB Beker tegen FC Twente. Met twee goals tegen PSV zorgde El Ahmadi ervoor dat de Rotterdammers die halve eindstrijd bereikten. ''Dat was een belangrijk moment voor mij. Sinds de wedstrijd tegen PSV voel ik me beter in het veld en heb ik het idee dat ik belangrijk ben voor de ploeg.''

Tegen zijn oude club hoopt El Ahmadi het kunstje te herhalen. ''Twente zit nog altijd in mijn hart. Het is alweer twee jaar geleden dat ik er speelde, maar ik heb er nog wel contacten. De club is in die twee jaar verder gegroeid. Ik had niet verwacht dat ze dit jaar om het kampioenschap mee zouden doen, maar met het aantrekken van Bryan Ruiz en Miroslav Stoch hebben ze toch goede zaken gedaan.''

''Als ik ze zie voetballen, denk ik soms: het zou mooi zijn om ook op die manier te voetballen, met constant balbezit. Maar ik heb geen spijt dat ik naar Feyenoord ben vertrokken, hoor. Ik ben blij dat ik voor deze mooie club speel. We doen het dit seizoen goed en een finaleplaats in de beker zou extra glans aan het seizoen geven'', aldus de Marokkaan.

© MAROKKO.NL 2010
robin van persie karim el ahmadi premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?