'Marouane Fellaini mept model neer'

sport
0
21 apr '10
Marouane Fellaini wordt door een 20-jarig Brits model beschuldigd van geweldpleging tegenover haar persoon.

De feiten zouden zich zondag in de vroege uurtjes hebben voorgedaan in de Jet Black Club, een Londense nachtclub voor celebrities, die onder meer bezocht wordt door Lindsay Lohan. Fellaini, speler van Everton en het Belgische nationale voetbalelftal, was in het gezelschap van zijn broer en een neef, toen hij in aanvaring kwam met de vrouw. Die beschuldigt de Rode Duivel ervan een slag te hebben uitgedeeld.

,,Ik herinner mij dat er een man naar mij toekwam en alles vervolgens zwart werd voor mijn ogen'', zegt de vrouw. ,,Toen ik bijkwam, zat ik buiten op de stoep en was ik omringd door mensen van security.''

Volgens Everton, de club van Marouane Fellaini, geeft de Belg zijn aanwezigheid in de nachtclub toe en erkent hij de aanvaring met het model. ,,Maar hij heeft helemaal geen klap uitgedeeld'', zegt een bron bij Everton.

,,Het was juist de vrouw die zich agressief gedroeg. Marouane stak zijn arm omhoog uit zelfverdediging en verliet vervolgens de nachtclub. Hij is niet de persoon om problemen te veroorzaken. We hebben met hem gesproken en zijn tevreden met zijn verklaringen.''

De politie voert momenteel een onderzoek naar de feiten. Daarbij doet ze ondermeer een beroep op beelden van het intern tv-circuit van de nachtclub, aldus ad.nl.

© MAROKKO.NL 2010
marouane fellaini everton geweldpleging model londen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?