Echtgenote Wahiba steunt Franck Ribery
Bayern Munchen-ster Franck Ribery, die verwikkeld is een seksschandaal, heeft de steun van zijn vrouw.
22 April 2010
lifestyle

Echtgenote Wahiba: ,,Ik sta pal achter mijn Franck. Dat zal zo blijven! Niemand komt tussen ons.''

Wahiba stapte gisteravond demonstratief de Allianz Arena in München binnen en nam plaats tussen de andere spelersvrouwen van FC Hollywood, zoals Bayern München ook wel wordt genoemd.

Ribery kwam eerder deze week in opspraak nadat hij in een seksclub in Parijs, samen met enkele Franse internationals, gebruikmaakte van de diensten van een minderjarige prostituee, aldus telegraaf.nl.

Perfecte vader
De 17-jarige Marokkaanse callgirl was een van de vele minderjarige meisjes van plezier, waarna de eigenaar in de boeien werd geslagen.

Ribery heeft inmiddels toegegeven in de club ’contact’ te hebben gehad met de callgirl, maar dat hij niet wist dat het om een minderjarig meisje ging.

Wahiba en Franck kennen elkaar al van jongs af aan. Wahiba: ,,Sinds we samen op school zaten, zijn we al smoorverliefd. Toen en nu. In ieder huwelijk gebeurt wel eens iets, maar Franck is een geweldige man en een perfecte vader.''
De twee trouwden in 2002. Wahiba kreeg twee dochters van Franck, Hizya van inmiddels vier jaar en Shahinez, die nu twee is.
Franck Ribery, die door de clubleiding uit de wind werd gehouden en de persconferenties op weg naar de wedstrijd van gisteravond aan zich zag voorbijgaan, wil slechts één ding kwijt over zijn lieve Wahiba. Franck: ,,Zij is de zon van München. Altijd blij, altijd vrolijk, altijd stralend.''

franck ribery wahiba callgirl marokkaanse frankrijk
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi