Marokko kent veel dierenleed

buitenland
67
10 mei '10
In 1995 opende Helga Heidrich een dierenopvangcentrum in de omgeving van Marrakech, Marokko.
Er werd besloten om een stichting te creeren om de continuiteit te waarborgen. Helga wilde een opvang en rustplek voor verwaarloosde dieren, gratis veterinaire zorg bieden aan dieren van mensen met laag of geen inkomen, humanitaire hulp voor de eigenaren, sterilisatie programma's voor zwerfhonden en katten en onderwijsprojecten op scholen. Zie hier vele hartverwarmende foto's van dieren in het opvangcentrum, aldus dierenleed.nieuwslog.nl.

''Vooral voor lastdieren; ezels, muildieren en paarden is het leven in Marokko een onbeschrijflijke ellende. Open wonden,Zwaar overbelast,te weinig of geen voedsel, geen of vuil drinkwater, ziektes, geen zorg en als het dier niet meer kan werken, wordt het dier ergens gedumpt om te sterven'', aldus animalmedicalcarefoundation.com.

Helga zorgt ervoor dat straatkatten en honden worden gesteriliseerd en gecastreerd. Na veterinaire zorg, worden de dieren weer vrij gelaten. Op die manier kunnen de katten toch een bijdrage leveren aan de overlast van muizen en ratten in de stad. Wilt u meer weten over het prachtige werk van de stichting?Klik hier De Stichting Animals Medical Care Foundation, helpt Helga met het sturen van pakketten met medische hulpmiddelen, medicijnen en verwante zorg artikelen. Helga mag zelf een lijstje maken met wat ze op dat moment het meest nodig heeft. http://www.amcf.nl/

© MAROKKO.NL 2010
helga heidrich dierenopvangcentrum dierenleed marokko marrakech
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
malaga
süper lig
fifa
galatasaray
turkije
al ittihad
gianni infantino
younès belhanda
dgsn
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten