Vliegverkeer Schiphol langzaam op gang

algemeen
10
17 mei '10
Het vliegverkeer op Schiphol komt weer langzaam op gang.

Er zijn al enkele toestellen geland en volgens een woordvoerder van de luchthaven vertrekken er vanaf 14.00 uur ook weer vluchten. Reizigers wordt aangeraden conctact op te nemen met de maatschappij waarmee ze vliegen.

De luchtvaartmaatschappijen bepalen namelijk zelf hoe ze het vliegverkeer weer op gang brengen. De incheckbalies gingen om 10.30 uur weer open.

Schiphol en Rotterdam Airport werden om 06.00 uur vanochtend gesloten, omdat er opnieuw een aswolk over Nederland dreef. Om 08.00 uur ging ook vliegveld Eelde dicht. Het vliegveld Maastricht Aachen is wel open gebleven.

Rotterdam en Eelde
Niet alleen op Schiphol komt het luchtverkeer weer op gang, ook op Rotterdam Airport gaat er waarschijnlijk om 14.00 uur weer gevlogen worden. Om 12.00 uur gaan daar de incheckbalies open. Bij Groningen Airport Eelde kan ook weer worden ingecheckt. Er vertrekken vandaag vijf passagiersvluchten.
Bij het NS-loket op Schiphol probeerden vanmorgen veel mensen een kaartje te krijgen naar een andere luchthaven. Een enkele luchtvaartmaatschappij zette bussen in om mensen naar een ander vertrekpunt te vervoeren, aldus nos.nl.

© MAROKKO.NL 2010
vliegverkeer schiphol luchthaven aswolk reizigers
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi