'HSV en Leverkusen melden zich voor Boussoufa'

sport
4
2 jun '10
Mbark Boussoufa is volgend seizoen mogelijk op de Duitse voetbalvelden te bewonderen.

 Zowel Bayern Leverkusen als Hamburger SV heeft zich bij Anderlecht gemeld voor de overname van de aanvallende middenvelder.
Anderlecht liet beide Duitse topclubs weten dat Boussoufa tien miljoen euro moet opleveren. HSV en Bayer Leverkusen lijken niet aan de vraagprijs te willen voldoen, maar zien ruimte voor onderhandeling. Leverkusen heeft inmiddels zelfs al een bod van zeven miljoen euro uitgebracht, meldt Voetbal International.

Met Bayer Leverkusen is ook direct de club genoemd die het meest concreet is wat betreft haar belangstelling voor Boussoufa. De club zoekt een opvolger voor Toni Kroos, die terugkeert naar Bayern Munchen, en is daarom bereid ver te gaan om de Marokkaanse international naar Duitsland te halen.

De 25-jarige Boussoufa zelf heeft Anderlecht inmiddels laten weten graag naar Duitsland te willen vertrekken, waar hij een jaarsalaris van drie tot vier miljoen euro kan gaan opstrijken. De dribbelaar, die in het verleden nog werd weggestuurd door Ajax vanwege zijn mentaliteit, werd het afgelopen seizoen nog verkozen tot Voetballer van het Jaar in Belgie.

Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2010
mbark boussoufa hamburg sv leverkusen anderlecht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi