Gratis onderling bellen bij Ortel Mobile

economie
23
15 sep '10
Ortel Mobile –dé MVNO voor goedkoop prepaid bellen naar binnen- en buitenland- vernieuwt per 13 september haar onderling bellen strategie.

Alle Ortel Mobile klanten kunnen nu direct één uur gratis onderling bellen binnen Nederland en een half uur naar Ortel Mobile klanten in België, Duitsland en Frankrijk.

Ortel Mobile richt zich op multiculturele gemeenschappen die contact willen houden met hun familie en vrienden in Nederland en in het buitenland.”We zien dat onze doelgroep het belangrijk vindt de onderlinge contacten met hun familie en vrienden in Nederland en daarbuiten goed te onderhouden, vandaar dat we ze met het vernieuwde onderling bellen een oplossing bieden waarmee ze goedkoop met elkaar in contact kunnen blijven” aldus Raymond Lansheuvel, Sales & Marketing Director van Ortel Mobile Benelux. Het nieuwe gratis onderling bellen, wat de eerder dit jaar geïntroduceerde gratis belminuten bij iedere opwaardering vervangt, heeft een maximum van 3000 minuten per maand en kent een starttarief van € 0,24. Meer informatie over Ortel Mobile en de tarieven zijn beschikbaar op de vernieuwde website www.ortelmobile.nl.

© MAROKKO.NL 2010
ortel mobile prepaid bellen binnenland buitenland gratis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi