'Internet brengt me dichter bij God'

algemeen
1
8 nov '10
Internet verandert de geloofsbeleving in positieve zin voor ruim de helft van de deelnemers aan de landelijke enquete van stichting Zinzoekers op het Web.

Zij vinden dat het wereldwijde web zorgt voor verdieping van hun geloof, waardoor zij 'nader tot God' komen. Het is een van de opmerkelijke resultaten die worden gepresenteerd tijdens het Zinzoekers-evenement 'Geloofsverandering door internet', donderdag 18 november in de Mozes en Aaronkerk in Amsterdam .

Behalve de presentatie van de enquete-uitslagen staat een inspirerende bijdrage van Erwin Blom, mede-directeur van The Crowds en auteur van de toonaangevende uitgave Handboek Communities op het programma. Drie specialisten op het gebied van religie en internet reageren vanuit hun eigen invalshoek op zijn inleiding. Verder kunnen de deelnemers zich in ......twee workshoprondes laten informeren over o.a. de groeiende invloed van sociale netwerken, het belang van audio en video op internet, een analyse van levensbeschouwelijke websites, het beheren van internetfora en de opkomst van mobiel internet. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Het evenement is gericht op een brede doelgroep; technische kennis is niet noodzakelijk. De toegangsprijs bedraagt € 25,-.
 
Deelnemen aan de eerder genoemde enquete kan nog tot 14 november op www.zinzoekers.nl. Op deze site is ook het programma van de conferentie te vinden en de mogelijkheid tot inschrijving.

© MAROKKO.NL 2010
internet god geloofsbeweging zinzoekers-evenement
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?