Barbie op de vuist over Marokkanen-opmerking

algemeen
150
27 nov '10
Oh Oh Cherso Barbie is weer eens betrokken geweest bij een vechtpartij. Dit keer met een groepje Marokkanen in Scheveningen.

Aanleiding was de opmerking "Ik ga niet schoonmaken, ik ben geen Marokkaan! die ze in Oh Oh Cherso maakte. Barbie, die in het echte leven Samatha de Jong heet, was met een groep vrienden een verjaardag aan het vieren, in een licht erotische club. Daar werd ze door een groep Marokkanen aangesproken op haar uitlating over Marokkanen. Het liep uit op een matpartij, waarbij twee jongens gewond raakten. Barbie was volgens de aanwezigen erg dronken, maar ze bleef ongedeerd.

De politie bevestigt de vechtpartij, maar zegt niets over de aanwezigen. Niemand heeft aangifte gedaan. De manager van Barbie, Jan Dirk Vis heeft gisteren geprobeerd om haar te bereiken voor een reactie, maar dat is volgens De Telegraaf niet gelukt.

Twee maanden geleden was Barbie ook al betrokken bij een knokpartij en toen liep ze wel klappen op. Boosdoeners zouden enkele Amsterdammers zijn gweest die niet blij waren met eerdere uitspraken van Barbie in het programma Oh Oh Cherso. Ze heeft daarin onder meer gezegd dat ze geen hoge pet op heeft van de inwoners van onze hoofdstad.

Bron: ad.nl

© MAROKKO.NL 2010
oh oh cherso marokkanen scheveningen vechtpartij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi