''Allah dwong Morel tot hoofddoek en straft haar in hellevuur''

buitenland
957
14 jan '11
Marie-Rose Morel is geen waardige strijd tegen kanker gegund.

Na ex-collega Bart -''Leg de champagne maar al koud''- Debie is het nu de radicale islamitische organisatie Sharia4Belgium die haar zwaar onder de gordel treft.

Dit staat er letterlijk te lezen op hun Facebook-profiel. ''Alhamdoelillah, Alle lof aan Allah de Heer der werelden, die Marie Rose Morel laat lyden voor haar dood en haar daarna inshaallah een zware bestraffing geeft in het Hellevuur! Allah de Almachtige heeft omwille van haar campagne tegen islam en de moslims haar gedwongen om een hoofddoek aan te doen alhoewel ze fel ertegen is!''

Terugreis via Beaucourt
Volgens de extremistische moslimorganisatie heeft Morel dus zelf de kanker over zich uitgeroepen door zich uit te spreken tegen de islam en de hoofddoek. De ex-Vlaams Belang-politica moest eergisteren nog onverrichter zake terugkeren uit een Weens ziekenhuis omdat ze te zwak was voor een behandeling. Voor de terugreis kreeg ze hulp van dokter Luc Beaucourt. Die regelde een privévlucht voor haar omdat ze gezien haar toestand niet meer in staat was een lijnvlucht te nemen.

''Extreme islam bewijst andermaal achterlijkheid''
Vlaams Belangsenator Jurgen Ceder reageert verontwaardigd en vraagt zich af wanneer het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding tegen deze vorm van haatzaaierij zal optreden.

Hij wijst erop dat in België politieke meningsverschillen op heel wat manieren worden uitgevochten, maar mensen dood wensen is ongezien. ''Met dergelijke uitlatingen bewijst de extreme islam andermaal haar achterlijkheid en fanatisme'', aldus nog de Senaatsfractieleider van het Vlaams Belang. Ondertussen heeft Facebook GroepShariaforBelgium geblokkeerd.

Bron: hln.be

© MAROKKO.NL 2011
marie-rose morel hellevuur kanker hoofddoek sharia4belgium
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?