Real Madrid verslikt zich in Osasuna

46
31 jan '11
Real Madrid heeft op bezoek bij Osasuna een misstap begaan.

De ploeg van trainer Jose Mourinho ging met 1-0 ten onder en ziet Barcelona afstand nemen.

In een spijkerhard duel, waarin de scheidsrechter elf keer de gele kaart uit zijn borstzak moest halen, had Real Madrid het beste van het spel. Maar met name Karim Benzema had zijn vizier in de eerste helft niet op scherp staan.

In de tweede helft kwam Osasuna verrassend op voorsprong. Javier Camunas tikte de bal een kwartier na de pauze achter doelman Iker Casillas. De tegentreffer was een teken voor Mourinho om Emmanuel Adebayor in de ploeg te brengen. Maar ook de nieuweling uit Togo kon niet gevaarlijk worden aangezien Osasuna massaal de voorsprong verdedigde.

Diep in de blessuretijd leek Real Madrid toch nog dicht bij een punt maar opnieuw Benzema schoot de bal voorlangs. Door de nederlaag is Barcelona verder uit het zicht verdwenen. De aartsrivaal staat zeven punten voor op de Madrilenen.