''Meer dan tien miljoen voor Boussoufa''

sport
2
6 mrt '11
Bij Anderlecht houdt men serieus rekening met een vertrek van Mbark Boussoufa.

De Russische club Terek Grozny, waar Ruud Gullit coach is, heeft zich in Brussel gemeld maar zal om zaken te doen wel diep in de buidel moeten tasten.
Het contract van Boussoufa loopt nog door tot medio 2012, maar desondanks laat Anderlecht zijn sterspeler alleen vertrekken voor de absolute hoofdprijs. "Maar alleen als de Russen een waanzinnig bedrag op tafel leggen, kan hij meteen vertrekken. Ze zullen serieus in hun buidel moeten tasten, want het gaat om meer dan tien miljoen euro", aldus voorzitter Herman van Holsbeeck in Het Nieuwsblad.

Als het aan de preses ligt, maar Boussoufa het seizoen af bij Anderlecht. Maar Van Holsbeeck kijkt bij een tussentijdse transfer vooral naar het financiële plaatje. "Uiteraard zou het niet plezant zijn als Boussoufa vertrekt, maar wijzelf en de Russen weten wat we willen. Bij een speler die maar één jaar meer onder contract ligt, moet je het sentiment opzij kunnen schuiven. We houden ook geen spelers tegen hun zin bij Anderlecht."

Vooralsnog lijkt een transfer ver weg, want Van Holsbeeck heeft een eerste bod van Terek Grozny zonder twijfel van tafel geveegd. "In voetbal is alles te koop. Als ze bellen, kan het binnen een uur rond zijn. Maar ik weet niet of dat zal gebeuren, want momenteel zijn ze nog ver verwijderd van het gevraagde bedrag."

Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2011
anderlecht terek grozny ruud gullit mbark boussoufa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi