Meisjes nog steeds spoorloos

algemeen
0
4 apr '11
Van de 16-jarige Halima Saoufi en de 17-jarige Anoesha Aram, die sinds vrijdagmiddag worden vermist in Parijs, ontbreekt nog altijd ieder spoor.

De twee leerlingen van het Maastrichtse Sint-Maartenscollege waren donderdag en vrijdag op reis geweest naar Parijs en Disneyland Parijs. Vrijdagmiddag meldden twee meisjes, een van Afghaanse en een van Marokkaanse komaf, zich niet bij een afgesproken verzamelplaats in de Franse hoofdstad, na een wandeling over de Champs-Élysées.

Directeur Jan Moesson van de VMBO-afdeling van de school zei vanmorgen in het NOS Radio 1 Journaal dat het verschikkelijk is. “Het heeft ons geen minuut losgelaten.” Hij zei verder uit te sluiten dat de verdwijning iets te maken heeft met problemen thuis bij de twee meisjes. Ook vielen de twee hem op school niet bijzonder op.

Over de mogelijke reden van verdwijning is dan ook nog niets bekend. Moesson zei dat er veel gespeculeerd wordt, maar dat hij daar niet in mee wilde gaan.

De politie in Parijs heeft inmiddels een opsporingsbevel uit laten gaan, nadat de school aangifte had gedaan van de vermissing. Ook bij de politie in Maastricht is aangifte gedaan, maar tot dusver dus zonder resultaat.

Bron: telegraaf.nl

© MAROKKO.NL 2011
anoesha aram marokkaanse afghaanse vermist parijs halima saoufi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?