3 slachtoffers schietpartij reden in scootmobiel

algemeen
0
12 apr '11
Van de 6 slachtoffers waren er 3 die in een scootmobiel zaten en daardoor niet snel genoeg konden ontsnappen aan de dodelijke kogelregen.

 De 91-jarige Alie van Doorn, de 80-jarige Frans Deutekom en de 49-jarige Michael Boezaard overleden op die fatale zaterdagochtend in het winkelcentrum in Alphen .

De 91-jarige mevrouw Van Doorn woonde nog zelfstandig in een naburige wijk en ontving in de avonduren hulp van de thuiszorg. Verschillende ooggetuigen hebben de vrouw gezien in de Ridderhof, waar ze met haar rollator naartoe was gegaan. Vermoedelijk is zij geraakt door een kogel in haar hoofd.

De 80-jarige Frans ontsnapte aan de kogels, maar stierf aan een hartstilstand. Volgens de politie stond hij met zijn wagentje in en winkel en zag hij hoe voor hem twee mensen met kogels werden doorzeefd. Hij moet vreselijk bang zijn geweest. Hij is zich letterlijk doodgeschrokken.

De andere slachtoffers zijn de Syriër Nadim Youssef (42), Constanze Boezaard (45 en getrouwd met het andere slachtoffer Michael) en winkelierster Margriet ter Haar (68).

Bron: ad.nl

© MAROKKO.NL 2011
alphen aan den rijn slachtoffers scootmobiel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?