Vrouw gaat wel heel ver voor baby

buitenland
13
19 apr '11
Een onvruchtbare vrouw loog en bedroog de boel bij elkaar voor een baby.

Elke vrouw droomt van een baby. Zo ook Gülten T. ware het niet dat de Turkse vrouw onvruchtbaar is. Haar lichamelijke problemen weerhielden haar echter niet om toch een baby te krijgen. Ze bedacht een plan waardoor het toch leek of ze een baby zou krijgen, zo meldden Turkse media. Allereerst maakte ze haar familie duidelijk dat ze zwanger is. De laatste maanden liep ze met een kussen om haar buik. Nadat ze ongeveer 'moest bevallen' drong ze als verpleegster een ziekenhuis binnen. Daar overtuigde ze een stel hun pasgeboren baby af te staan voor nader onderzoek.

Deze nam ze vervolgens mee naar haar huis. Thuis belde ze een ambulance met het verhaal pas bevallen te zijn. Toen de vrouw naar hetzelfde ziekenhuis werd gebracht, waar ze de baby gestolen had, viel ze door de mand. Toen de arts zag dat er geen sprake was van een bevalling belde deze meteen de politie.

Gülten bekende schuld en verklaarde 'altijd ruzie te hebben met haar echtgenoot die een baby wilde' die ze hem niet kon geven. Via deze weg wilde ze de babywens toch vervullen. De baby is nu terug bij zijn biologische ouders.


Bron: Hababam

© MAROKKO.NL 2011
turkije
gulten
diyarbakir
baby
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?