'Promovendus QPR wil stunten met Chamakh'

sport
0
4 mei '11
Het lijkt bij voorhand een haast onmogelijke opgave, maar Queens Park Rangers wil toch een poging wagen om Marouane Chamakh naar de club te loodsen.

Manager Neil Warnock is een liefhebber van de aanvaller van Arsenal en hoopt hem komende zomer te kunnen verwelkomen, althans dat meldt Caught Offside.

Chamakh is bezig aan zijn eerste seizoen bij Arsenal, nadat hij transfervrij overkwam van Girondins Bordeaux. De Marokkaanse international kende een prima start in Noord-Londen, maar heeft de goede vorm niet kunnen vasthouden en moet momenteel genoegen nemen met een plaats op de bank. Manager Arsene Wenger heeft Robin van Persie en Nicklas Bendtner hoger in de pikorde staan.

Queens Park Rangers wist zich dit seizoen te kronen tot kampioen van de Championship en acteert zodoende komend seizoen op het hoogste niveau. Adel Taarabt moet een belangrijke factor spelen om de komst van Chamakh te bewerkstelligen. De Marokkaan is goed bevriend met zijn landgenoot. Neil wil Chamakh de mogelijkheid bieden om het tweetal te laten samenspelen.

Bron: soccernews.nl

© MAROKKO.NL 2011
queens park rangers marouane chamakh arsenal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?