Nederlandse man rijdt 4 familieleden dood

algemeen
33
12 mei '11
Een gruwelijk ongeval veroorzaakt door een man uit Nederland.

De 31-jarige man reed met zijn VW-bestelbus in op een auto waarin 4 familieleden uit Beieren zaten. Daarbij kwamen alle vier de inzittenden om het leven. Het zou gaan om een baby van 5 maanden, diens moeder van 24, oma van 46 en overgrootmoeder van 69. De automobilist zelf raakte lichtgewond. De kracht waarmee de Nederlander de Renault Modus raakte was zo groot dat deze onder een vrachtwagen terecht kwam.

De baby, die afgelopen zondag nog gedoopt werd, zijn moeder, oma en overgrootmoeder waren op slag dood. Ze waren op weg naar familie in Aachen. 'Het is ons nog een raadsel waarom de man met zo'n hoge snelheid op de afrit heeft gereden', laat een woordvoerder van de snelwegpolitie van Koblenz weten. Ervaren hulpverleners waren zwaar aangeslagen door het horrorongeval.

De lichtgewonde Nederlander is volgens de politie in zware shock. Hij is nog niet voldoende bijgekomen om een verklaring af te leggen. De man is officieel niet aangehouden. Maar het gaande onderzoek kan daar wellicht verandering in brengen.


Bron: AD

© MAROKKO.NL 2011
neustadt nederlander ongeluk duitsland
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?