Taarabt heeft spijt en wil weer voor Marokko spelen

sport
25
15 jun '11
Adel Taarabt betuigd spijt van domme daad op lokale Marokkaanse tv.

Begin deze maand zei de spelmaker van Queens Park Rangers dat hij nooit meer voor zijn vaderland uit wilde komen, nadat Eric Gerets hem passeerde voor de basis. Taarabt heeft nu spijt. “Ik beging een grote vergissing”, realiseert de middenvelder zich. “Ik besliste te snel en had er al heel snel spijt van. Ik had het nooit moeten doen.”

Taarabt zei dat hij zich niet meer verkiesbaar zou stellen voor zijn bondscoach, omdat Gerets hem niet opstelde. “Ik hoorde dat ik niet tegen Algerije zou starten en wat mij betreft is het nationale elftal van Marokko niet meer aan de orde. Ik heb Gerets geen uitleg gegeven. Ik wil mijn landseer vanaf nu via mijn club verdedigen.”

De vraag is nu dan ook of Gerets hem de fout zal vergeven en hem weer in de selectie zal nemen. Het begeerde talent speelde tien interlands voor Marokko, daarin wist hij driemaal te scoren. Marokko leidt overigens in Groep D. In september kan het land zich plaatsen. Of dat met of zonder Taarabt gaat gebeuren is nog even afwachten.


Bron: VZ

© MAROKKO.NL 2011
taarabt marokko gerets
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?