'Geen concrete interesse in El Hamdaoui en Aissati'

sport
8
19 aug '11
Het zal voor Ajax nog een harde dobber worden om van Ismail Aissati en Mounir El Hamdaoui af te komen.

"Er is nul komma nul concrete interesse in hen," zegt technisch manager Danny Blind tegen NUsport. Trainer Frank de Boer liet tijdens het perspraatje doorschemeren dat er voor El Hamdaoui genoeg belangstelling was.

Volgens Blind gaat het vooral om tussenpersonen die met clubs schermen. "Ik las net weer op allerlei sites dat Kayserispor zich voor Aissati gemeld heeft. Ik spreek hun trainer Shota Arveladze wekelijks en we hebben het nog nooit over Aissati gehad."

Geen rentree
De Marokkaanse middenvelder zei een paar weken terug in het magazine van NUsport te hopen op een rentree bij de A-selectie. "Aissati en Ajax 1 gaat ‘m dit seizoen niet meer worden," zegt Blind echter.

Ook De Boer bevestigt dat Aissati verkocht mag worden. Blind: "Hij heeft nog een contract voor een jaar dus verhuur is dan een lastig verhaal. We waren rond met Vitesse maar hij kwam zelf niet akkoord. Sindsdien is het erg stil."

'Niets vernomen'
El Hamdaoui is volgens Blind meer in trek. "Daar is meer verkeer over, al is het vooral tussenpersonenwerk. Ook hem willen we niet verhuren, maar verkopen."

Fulham-coach Martin Jol zei vorige week in het magazine van NUsport dat het ‘niet ondenkbeeldig is’ dat hij de spits naar Fulham haalt. Blind: "Ook van Fulham hebben we niets vernomen."

Schiphol
Op Twitter circuleerde even het gerucht dat El Hamdaoui vanochtend op Schiphol was, maar de Marokkaan trainde vanochtend gewoon mee bij Jong Ajax, meldde een Ajax-woordvoerder. Vanuit Londen wordt momenteel geen bod voorbereid op El Hamdaoui.

© NUsport 2011
ismail aissati mounir el hamdaoui ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?