Man steekt eigen moeder dood in Vleuten

algemeen
116
12 nov '11
De politie heeft vrijdagavond in Vleuten een 25-jarige man aangehouden die eerder op de avond zijn moeder zou hebben neergestoken.

De vrouw is daardoor overleden. Dat heeft de politie gezegd. De politie kreeg rond 20.30 uur een melding over huiselijk geweld in een woning aan de Koetsierlaan in Vleuten. Bij aankomst troffen agenten de zwaargewonde 45-jarige vrouw aan. Een arts uit een traumahelikopter heeft de vrouw gestabiliseerd, maar ze overleed later in het UMC alsnog.

De zoon was op de vlucht geslagen, maar werd even later aangehouden bij station Vleuten. Daarbij heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. De aanleiding voor de steekpartij is niet duidelijk. De man zit vast. Buren zeggen tegen RTV Utrecht dat het gaat om een van oorsprong Marokkaans gezin. Drie van de vijf kinderen wonen nog thuis. Het gaat om tieners. De buren hadden al de hele dag ruzie gehoord.

De buurt waarin het gezin woont, staat als goed bekend. De omgekomen moeder was veel in de wijk te zien. Volgens buren was de vrouw erg sociaal en leek het gezin prima te functioneren.

© RTVU 2011
vleuten
umc
man doodt moeder
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?