De Alliantie Starterslening

algemeen
0
23 nov '11
Koopt u als starter een eigen huis, dan kunt u gebruik maken van de Starterslening, een aanvullende lening die minimaal drie jaar aflossings- en rentevrij is. Starters die anders geen eigen huis zouden kunnen kopen, kunnen door deze lening toch eigenaar worden van hun droomhuis.

Als de prijs van een woning te hoog blijkt voor uw inkomen, dan komt u misschien in aanmerking voor een Starterslening van de Alliantie. Deze aanvullende lening financiert het verschil tussen het maximale bedrag dat u kunt lenen bij uw bank en de aankoopprijs van de woning. De Starterslening bedraagt maximaal 20% van de totale financiering (met een maximum van € 70.000,-) en is de eerste drie jaar renteloos en aflossingsvrij. Het kost u voorlopig dus niets.

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Uw gewone hypotheek kunt u afsluiten bij de bank van uw keuze, maar moet een rentevaste periode hebben van minimaal 10 jaar en voorzien zijn van de Nationale Hypotheek Garantie.

U bent niet ouder dan 35 jaar
U heeft nu nog geen koopwoning
De koopakte dient te worden getekend voor 1 januari 2012
De verbouwingskosten van uw nieuwewoning bedragen maximaal 25.000 euro.

De Starterslening is van toepassing op een deel van de koopwoningen van de Alliantie. Als u gebruik maakt van de Starterslening vervallen eventuele andere acties, zoals de vrij op naam actie.

© MAROKKO.NL 2011
woning
lenen