Bizar: 'Vermoorde' vrouw ontsnapt uit eigen graf

buitenland
11
6 dec '11
In Engeland is een bizar proces gaande tegen een man die zijn vrouw wilde vermoorden.

Het koppel dat elkaar in Polen leerde kennen verhuisde naar Groot-Britannië om een beter leven te leiden. Het leven lachte ze toe en het stel kreeg een zoontje. De man ging graag naar de sportschool waar hij volgens hem mooiere en avontuurlijkere vrouwen zag. De 'moordenaar' zette samen met een vriend een plan op om van zijn 'saaie en lelijke' vriendin af te komen.

Toen de vrouw in de keuken stond dienden de man en zijn vriend haar beiden een stroomschok toe van 300.000 volt door de nek. Zij zakte logischerwijs ineen. De bewusteloze Poolse werd vastgebonden en het lichaam werd in een kartonnen doos gestopt. Zij begroeven haar vervolgens. De mannen dachten dat de vrouw verlamd was en onder de grond zou stikken. Maar zij rekenden niet op de sluwheid van de vrouw.

De vrouw was gewoon bij bewustzijn en ze deed alsof ze verlamd was om erger te voorkomen. Zij slaagde erin om zichzelf te bevrijden toen de mannen weg waren. het duo ontkent nu dat ze de vrouw wilden vermoorden. De twee gaten in de doos waarin de vrouw begraven werd laat volgens de mannen zien dat ze haar niet wilden vermoorden. De uitspraak volgt volgende week.

© AD 2011
polen
engeland
moord
koppel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?