El Hamdaoui in Italië voor medische keuring

sport
8
28 jan '12
Ajax-aanvaller Mounir El Hamdaoui zou momenteel in Italië verblijven.

UPDATE:
Mounir El Hamdaoui vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Serie A. Ajax is de onderhandelingen begonnen met Fiorentina over een transfer van de Marokkaanse aanvaller naar Florence. Dat meldt technisch directeur ad interim Danny Blind zaterdag aan Voetbal International. "We zijn weer in gesprek met Fiorentina", benadrukt Blind. De bestuurder spreekt tegen dat El Hamdaoui naar Spanje zal vertrekken. "Van een akkoord met Espanyol is geen sprake." De Spaanse club wilde in de zomer al El Hamdaoui inlijven. De deal ketste toen af op de salariseisen van de speler.

In de selectie van Ajax is al tijden geen plaats meer voor de 27-jarige aanvaller. El Hamdaoui traint sinds het begin van het seizoen mee met Jong Ajax en komt niet meer voor in de plannen van Frank de Boer. De spits speelde tot nu toe 26 wedstrijden voor Ajax. Daarin scoorde hij dertien doelpunten. Hij staat nog tot 2014 onder contract bij de Amsterdammers.
(Novum)

Eerder bericht:
Daar zou hij een medische keuring ondergaan bij Fiorentina. Dat schrijft Sky Sport Italia zaterdag. De 27-jarige aanvaller is al een poosje in beeld bij Fiorentina, dat zich in Amsterdam meldde voor de speler van Jong Ajax. De transfer lijkt nu in een stroomversnelling te geraken, in Florence legt El Hamdaoui zaterdag de medische testen af. Dat schrijven althans Italiaanse media. Na de komst van spits Amauri, eerder deze week, leek de overstap van El Hamdaoui nog van de baan.

Ondertussen blijft ook Espanyol hopen op de komst van de Marokkaans international. Volgens de Spaanse krant Sport heeft de club uit Barcelona een akkoord bereikt met Ajax over de transfer van El Hamdaoui. Een persoonlijk vergelijk werd nog niet bereikt. Eerdere onderhandelingen deze week liepen - voorlopig - op niets uit.

© VP 2012
el hamdaoui
ajax
medische keuring
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?