Teruggekeerde El Ahmadi droomt: 'Dit belooft wat'

marokko
0
6 feb '12
Feyenoord presteerde dit seizoen vaak goed tegen de topploegen, maar liet het vervolgens ook vaak afweten tegen de wat kleinere clubs.

Zondag was dat niet het geval en daar put Karim El Ahmadi hoop uit. El Ahmadi kreeg na de 0-2 zege op NEC de vraag of Feyenoord nu gaat meedoen om de titel. "Je kunt moeilijk zeggen van niet", stelt hij tegenover NUsport. "In deze competitie kan het alle kanten op en wij hebben bewezen dat we tegen grote teams goede resultaten kunnen neerzetten."

"En ja, als je dan ook wedstrijden als NEC-uit gaat winnen... Dat geeft aan dat we vooruitgaan en dat belooft wat. Maar het is nog vroeg, hè. We hebben nu twee thuiswedstrijden op rij voordat we naar PSV moeten. Als we die wedstrijden winnen, kan het een heel mooi seizoen voor ons worden."

De Marokkaan, die PSV als dé titelfavoriet blijft zien, keerde afgelopen week terug na een teleurstellende Afrika Cup. "Ik heb de draad bij de club meteen weer opgepakt op het middenveld, samen met Otman Bakkal en Jordy Clasie. Druk zetten, er snel uitkomen, kort op de tegenstander zitten... Het liep meteen weer lekker tussen ons", aldus El Ahmadi.

© VP 2012
el ahmadi
feyenoord
marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?