Bakkal heeft haast: 'Ik wil naar het buitenland'

sport
13
2 mei '12
Het heeft er alle schijn van dat Otman Bakkal aan zijn laatste weken bij Feyenoord bezig is.

De middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van PSV en aast op een vertrek naar het buitenland. De Rotterdammers spraken onlangs de intentie uit langer door te willen met Bakkal, die volgens Ronald Koeman echter andere plannen heeft. "Ik hou hem er graag bij", zegt de Feyenoord-trainer, "dat lijkt me duidelijk. Maar Otman heeft zijn beslissing genomen. Welke? Dat moet je aan hem vragen."

Geheimzinnig over zijn plannen doet Bakkal niet. "Ik heb een bepaalde leeftijd en een transfervrije status. Als ik een keer naar het buitenland wil, moet het nu gebeuren. Ik maak mijn keus op gevoel, op basis van een idee dat ik in mijn hoofd heb", aldus de 27-jarige middenvelder in Voetbal International.

Een mogelijk Champions League-avontuur met Feyenoord kan Bakkal eventueel op andere gedachten brengen. "Natuurlijk kan dat een rol spelen. Dat is misschien een reden na te denken over een langer verblijf bij Feyenoord. Tegelijkertijd ben ik wel iemand die over dat soort dingen heen kijkt naar het grotere plaatje. Ik heb tenslotte al eens in de Champions League gespeeld."

© NOVUM 2012
otman bakkal
feyenoord
psv
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?