El Ahmadi wil graag naar Aston Villa

sport
1
26 jun '12
Karim El Ahmadi hoopt op korte termijn over te stappen naar Aston Villa. De Feyenoorder is vereerd door de belangstelling van de traditieclub uit de Premier League.

 "Het is hier allemaal top. Dit is een droom voor elke speler, ik hoop dat het doorgaat", aldus El Ahmadi tegen RTV Rijnmond. Feyenoord en Aston Villa zouden een akkoord hebben over de te betalen transfersom. Het bedrag zou net iets onder de drie miljoen euro liggen.

El Ahmadi verblijft in afwachting van een definitief akkoord al in Engeland. "Ik stond op het punt bij te tekenen (bij Feyenoord, red.) en toen kwam dit voorbij. Ik ben 27, dat is een leeftijd waarop je nog een nieuwe uitdaging zoekt. Voor mij is de Premier League de beste competitie ter wereld. Ik hoefde daar niet lang over na te denken"

Feyenoord is bereid mee te werken aan de verkoop van El Ahmadi omdat zijn huidige contract na dit seizoen afloop. Aston Villa plukte eerder Brett Holman (AZ) al uit de Eredivisie weg. "Als de clubs er uitkomen kan ik zo rond zijn", besluit de international van Marokko.

© Voetbalprimeur 2012
marokko
el ahmadi
aston villa
feyenoord
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi