Website tegen zakkenvullende PVV’ers

algemeen
111
4 aug '12
Er is een website ter protest tegen zakkenvullende PVV'ers in het leven geroepen.

Gisteren kondigde de PVV met veel bombarie hun nieuwe website - stopdeeuropesezakkenvullers.nl – aan in diverse landelijke media. De website dient als protest tegen de hoge salarissen van ambtenaren en commissarissen van de door de PVV zo geliefde Europese Unie. Opmerkelijk, zo vond Nourdeen Wildeman, die direct een tegenactie begon. En zo ging dezelfde dag de website stopdepvvzakkenvullers.nl nog live.

Marokko.nl sprak de initiatiefnemer daarover. 'In de ochtend las ik op een nieuwssite over de website van de PVV. Nu ben ik het niet per definitie oneens met ze op dit vlak, maar ik vind het wel stuitend dat juist een partij die haar eigen inkomsten geheim wil houden over de inkomsten van een ander gaat klagen,' zo vertelt Wildeman. En dus besloot hij er direct een website tegenover te zetten.

'Meestal schrijf ik een opiniestuk of columns als ik het ergens niet – of juist wel – mee eens ben. Dit project is een soort opiniestuk in de vorm van een website.' Nu, 24 uur verder, hebben ruim 1.350 mensen een stem uitgebracht op de site terwijl de site nog nergens de media heeft gehaald. 'Mijn tweet waarin ik de site aankondigde is 74x geretweet, wat voor mijn doen best veel is. Ook hebben veel landelijke politici erover getwitterd en bijvoorbeeld Radio538 DJ Dennis Ruyer,' vertel Wildeman enthousiast. 

'Ik ben benieuwd hoeveel mensen uiteindelijk een stem zullen uitbrengen.'

Stem mee! Klik hier of ga naar www.stopdepvvzakkenvullers.nl/

© Redactie 2012
pvv
nourdeen wildeman
zakkenvullers
europa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi