'Uitspraken Badr Hari uit verband gerukt'
Gers Pardoel is helemaal geen groot fan van Badr Hari.
20 August 2012
lifestyle

In Het Parool van zaterdag stond een interview met de rapper, waarin hij zijn bewondering voor de kickboxer uitsprak. Volgens Pardoel is die uitspraak uit zijn verband gerukt. "Nederland zal het wel raar vinden, maar ik vind hem gewoon keivet", zei Pardoel over Hari. Die uitspraak leverde de 31-jarige rapper veel kritiek op, zijn fans vroegen zich op Twitter af wat Pardoel in zijn hoofd had gehaald.

"Ik vind je een toffe gozer, maar wat je zegt over Badr Hari vind ik echt bizar! Hoe kan je zo iemand nou keivet vinden?", vroeg een fan zich af. "Best jammer die uitspraak van Gers Pardoel. Badr is keivet, doe normaal", reageerde een ander. Volgens Gers valt zijn bewondering voor het nieuwe liefje van Estelle Cruijff wel mee. "Is niet zo door mij gezegd, snap je wel toch", reageert de rapper op een van de vele tweets. 

"Hoe kan je alles geloven als je fan bent?! Ik heb het heel anders uitgelegd, snap je." Wat Gers wel met de uitspraak bedoelde, blijft in het ongewisse. Badr Hari wordt door justitie verdacht van zes geweldplegingen, hij zou onder meer betrokken zijn geweest bij een fikse vechtpartij tijdens Sensation. Dat keurde Pardoel wel af, hij zei dat het 'fout' was van Badr dat hij ook buiten de ring vecht. 

"Maar verder weet ik niet wat er is gebeurd", zei Pardoel. "Ik was er niet bij, dus daar heb ik geen mening over."

marokko
badr hari
gers pardoel
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi