Achahbar na droomgoal: 'Op straat doe ik het wel vaker'

marokko
13
24 aug '12
Anass Achahbar behoedde Feyenoord donderdagavond voor een nederlaag.

De jonge spits tekende in blessuretijd voor de 2-2 in de Europa League-wedstrijd.Achahbar kon na afloop van de wedstrijd zijn geluk niet op. "Met rechts, mijn chocoladebeen. Op straat doe ik het wel vaker, maar in de wedstrijd bijna nooit. Hier heb ik op gehoopt, naar verlangd en van gedroomd. Om zo'n belangrijke treffer te maken in zo'n prachtig stadion met zo'n geweldig publiek.

"Dit geeft me een enorme impuls", vervolgt Achahbar in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het smaakt naar meer. Ik hoop dat ik van de trainer nu meer speeltijd krijg. Want ik mag dan nog jong zijn, ik wil nu al alles uit mezelf halen."

Als het aan Achahbar ligt, krijgt hij zelfs een basisplaats als diepste spits. "Mede door dit doelpunt kan ik laten zien wat ik wil laten zien: dat ik in de basis hoor. 'De keuze ligt echter bij de trainer. Je kunt hoog en laag springen, maar als hij je niet opstelt moet je dat accepteren en het laten zien op de trainingen en tijdens de minuten die je krijgt", vertelt hij RTV Rijnmond.

© Voetbalprimeur 2012
marokko
anass achahbar
feyenoord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi