Sharia4Belgium kapt ermee

buitenland
72
8 okt '12
Sharia4Belgium heeft besloten ermee op te houden.

De groep besloot dat nu de 'boodschap naar de achtergrond verdween en de leden naar de voorgrond werden gebracht', zo valt op de website te lezen. De leider, Fouad Belkacem werd aangehouden op verdenking van aanzetten tot haat en geweld maar nu is zijn organisatie verleden tijd. Wel blijven de leden zich inzetten voor het uitnodigen naar de islam, iets wat voor elke moslim een plicht is. 

Sharia4Belgium heeft naar eigen zeggen een sterke organisatie opgezet met honderden actieve leden over heel België en de rest van de wereld. In Nederland, Amerika, Pakistan en Australië zijn lokale 'Sharia4' ontstaan. Sharia4Belgium stelt dat de organisatie in krap twee jaar alle onderdelen van de democratie heeft ontmaskerd door te verwijzen naar tegenstrijdigheden. 

Zo is het beledigen van de profeet (vzmh) vrijheid van meningsuiting en het beledigen van Marie Rose Morel een belaging. De groep blijft zoals eerder gezegd wel actief uitnodigen naar de islam. Daarnaast wil de groep zich met de islamitische gemeenschap als een geheel inzetten tegen bezetters van islamitische landen. 

© Redactie 2012
sharia4belgium
fouad belkacem
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?