Ik, Driss draait op volle toeren
De musical over Driss Tafersiti die in de jaren ’70 naar Nederland kwam om te werken is inmiddels te zien in verschillende theaters.
17 October 2012
lifestyle

Het verhaal gaat over een Marokkaan uit de eerste generaties die zijn plekje in Nederland wil vinden. Iets wat onze ouders en grootouders ook met veel moeite hebben gedaan. Een herkenbaar verhaal dus! Deze week is Ik, Driss in Amsterdam te zien op 18, 19, 20 en 21 oktober, dus wees er snel bij. Bezoekers bestempelen Ik, Driss vooral als hilarisch en herkenbaar.

De musical is voor de jongere generatie Marokkaanse Nederlanders een must om te bezoeken. Zo krijg je een goed beeld over hoe de eerste generatie Marokkanen in Nederland heeft geleefd. Nederland door de ogen van Driss helpt je om een inzicht te krijgen over de omstandigheden van toen. Het verhaal van Driss Tafersiti werd in 2009 door het NRC zelfs tot het beste verhaal gekroond.

Woon je in Amsterdam? Bezoek Ik, Driss deze week nog. Ook buiten Amsterdam is Driss nog te bewonderen in bijvoorbeeld Eindhoven, Utrecht en Den Haag. Voor de volledige speellijst klik hier en bestel snel je kaarten.

Wil je meer informatie over Driss, zijn verhaal en het theaterstuk? Ga dan snel naar de website www.ikdrissdemusical.nl.

ik driss
theater
marokko
marokkanen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi