Wat er echt gebeurt als mama van huis is
Een vader heeft opgenomen hoe hij en zijn zoontje zonder moeder de tijd doorbrengen.
lifestyle

Een trotse papa uit Kansas besloot een timelapse-video te maken van een namiddagje met zijn 21 maanden oude zoontje Xavier. Hiermee wilde hij mamalief laten zien wat voor chaos er losbarst als ze haar twee heren een paar uurtjes alleen laat.

Papa Emio en Xavier toveren de kraaknette living in geen tijd om tot een overdadig speelparadijs. Wanneer het telefoontje komt dat mama onderweg is naar huis, zie je de twee als echte experts alles aan een sneltempo wegruimen. Chaos? Welke chaos?

Filmpje
Emio Tomeoni, die zelf werkzaam is in de filmindustrie, besloot het filmpje te maken omdat hij de rommel die hij samen met zijn zoon creëert altijd monsterlijk beschijft aan zijn vrouw. "Amai, de living is een wrak, echt een ramp", waarop Stephanie Ramos met een bang hart gaat kijken om tot haar grote verbazing een perfect opgeruimde living te zien.

Door hun uiteenlopende werkschema's ziet mama Stephanie zelden met eigen ogen hoe haar twee mannen in huis dagen samen invullen. Daarom maakt Emio wel vaker filmpjes voor haar. "Bij deze video wist ik meteen dat mijn vrouwtje het fantastisch zou vinden, vooral omdat alles er op het einde zo proper bijligt én omdat de pamper ververst is", grapt hij.

Ondertussen werd Emio door online toeschouwers al uitgeroepen tot papa van het jaar, vooral omdat hij de kleine Xavier niet gewoon voor de televisie neerpoot.

Bekijk hier de video.

© HLN 2012
moeder
vader
kansas
xavier
emio
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi