Marokko opgeschrikt door brute groepsverkrachting

buitenland
84
10 jan '13
In Rabat is een vrouw door een groep mannen verkracht.

De Marokkaanse autoriteiten in Rabat hebben een uitgebreid onderzoek gevoerd na de bekendmaking van de verkrachting van een Oost-Aziatische vrouw. Na het onderzoek kon de politie drie verdachten arresteren in de leeftijd van 22 tot 25 jaar. Naast de verkrachting zou de vrouw ook de nodige klappen hebben gehad en beroofd zijn van haar eigendommen. De bron voegde eraan toe dat de arrestaties tot stand kwamen na een veldonderzoek, een duidelijke analyse en technische expertise.

Daardoor kon de identiteit van de drie verdachten achterhaald worden. Twee verdachten werden gearresteerd nadat ze ook verdacht werden voor betrokkenheid bij een soortgelijke zaak met ontvoering, verkrachting en de beroving van vrijheden. Een van de drie verdachten heeft onlangs een celstraf uitgezeten, meldt Hibapress.

De verkrachting van vrouwen is de laatste weken vaak in het nieuws gekomen naar aanleiding van een groepsverkrachting in New Delhi. De jongedame werd door zes mannen belaagd, verkracht en geslagen. Zij overleed later aan haar verwondingen.

© Redactie 2013
marokko
verkrachting
rabat
vrouw
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?