Zwanger meisje (12) ondergaat brute verkrachtingen en abortus

buitenland
80
18 jan '13
In Londen is een proces gestart in een gruwelijke zaak.

Een lid van een seksbende staat daar terecht voor het brandmerken van een twaalfjarig meisje. Mohammed Karrar (38) boog een haarclip in de vorm 'M' en brandmerkte het meisje daarmee zodat mensen zien dat zij zijn bezit is. Het meisje is de jongste van zes slachtoffers en werd van haar elfde tot haar vijftiende vaak misbruikt door hem en zijn broer Bassam.

'Hij brandmerkte het meisje opdat anderen zouden weten dat zij zijn bezit was', aldus de openbaar aanklager. Het AD meldt dat het meisje de mannen omschrijft als 'zieke seksmonsters'. Naast de broers staan ook zeven andere mannen terecht voor pooierschap, foltering en verkrachting.

Prostitutie
In 2004 werd het meisje door een onbekende man verkocht aan Mohammed Karrar. Eerst maakte ze nog leuke dingen mee met cadeautjes maar al snel sloeg de situatie om naar het slikken van zware drugs. Daarna werd ze als hoertje gebruikt in haar eigen woonkamer, waar ze werd vastgebonden en verkracht werd door verschillende mannen. Volgens de media werd het meisje geprostitueerd voor 600 euro.

Zwanger
Toen het meisje twaalf werd bleek het meisje zwanger waarna ze een abortus moest plegen van de mannen. 'Ze zag allerlei instrumenten liggen, waaronder een grote haaknaald. Ze kreeg voor de ingreep ook enkele pillen te slikken', aldus de openbaar aanklager. Ze verzette zich nog wel maar werd bewusteloos geslagen met een metalen honkbalknuppel. Ook werd ze verkracht met de knuppel.

De ouders van het meisje hadden al die tijd geen idee omdat ze met lichamelijke problemen kampten. 'Mohammed dacht er mee weg te komen omdat haar ouders doof waren en leerproblemen hadden', kreeg de jury te horen. Het gruwelijke misbruik duurde tot 2009.

© Redactie 2013
londen
groot-brittannië
abortus
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi