Bonscoach Marokko in tranen tijdens persconferentie (video)

sport
158
28 jan '13
De temperamentvolle coach was uiterst verdrietig na de zure uitschakeling.

Marokko werd gisteren uitgeschakeld in de strijd om de Afrika Cup in Zuid-Afrika. Dat bondscoach Rachid Taoussi veel temperament heeft en met veel gevoel zijn werk doet was al bekend maar dat werd gisteren nog eens benadrukt. De bondscoach verscheen met rode en betraande ogen tijdens het persmoment. 'Ik ben erg teleurgesteld met dit resultaat maar we vochten voor onze eer', zo begint Taoussi.

Hij ging verder: 'Ik ben tevreden met het team en voor mij is de uiteindelijke balans positief. Nu zullen we ons moeten richten op de voorbereiding om de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2014. Ik feliciteer de coaches van Kaapverdië en Zuid-Afrika voor hun kwalificatie voor de kwartfinales'. 

Om de zure uitschakeling weg te spoelen wees hij op de mooie toekomst die het team tegemoet gaat: 'Ik ben een man van uitdagingen en ik heb heel wat finales meegemaakt. Drie maanden geleden werd ik benoemd en in slechts een maand kun je zien hoe het team is geworden. Het team is nog jong en het doel op lange termijn is de Afrika Cup in Marokko in 2015'. 

Bekijk hier de video van de persconferentie.

© Redactie 2013
marokko
afrika cup 2013
rachid taoussi
uitschakeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi