Ierse pedofiel in Marokko met kind betrapt op begraafplaats

buitenland
81
6 mrt '13
Een Ierse toerist wilde een jong slachtoffer verkrachten op een begraafplaats.

Geïnformeerde bronnen melden tegenover Hibapress dat de politie in Tanger afgelopen zondag een pedofiel op heterdaad betrapte. De Ier stond op het punt om seks te hebben om met een minderjarige en koos voor zijn walgelijke daad een begraafplaats uit in Sidi Bouabid. De toerist is een 59-jarige gepensioneerde man en sinds februari in Marokko. In Tanger begon hij zijn zoektocht naar een mogelijke prooi. 

In de straten vond hij een zwerfkind van 13 jaar die hij voor 40 dirham mee kreeg om zich vervolgens af te zonderen op de begraafplaats. De bron meldt niet of het een meisje of jongen was. Toen hij het kind aan het uitkleden was greep de politie in. Najat Anwar, voorzitter van de organisatie 'Blijf van kinderen af', bevestigde de informatie, meldt Hibapress. De autoriteiten bespreken nu met Interpol of de verdachte een bekende is als het gaat om pedofilie.

De organisatie van Anwar eist dan ook hardere straffen voor kindersekstoerisme. Ook moeten de autoriteiten voorkomen dat dit soort uitschot het land binnenkomt. Deze vorm van toerisme is zeer geliefd bij Westerse toeristen en groeit explosief. Vooral Marrakech heeft te maken met duizenden pedofielen die jaarlijks de stad bezoeken om kinderen te misbruiken.

© Redactie 2013
marokko
pedofiel
pedofilie
tanger
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?