Scooterrijder ernstig gewond door botsing met politieauto

algemeen
0
13 apr '13
Een scooterrijder is zwaargewond geraakt bij een botsing met een politieauto.

Een 31-jarige man die wordt verdacht van bedreiging is vrijdagnacht in Eindhoven ernstig gewond geraakt bij een botsing met een politievoertuig. De man is naar een ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De man zou kort voor middernacht betrokken zijn geweest bij een ruzie in en buiten een woning aan de Aakstraat. Daar zou hij hebben gedreigd met een mes en zou hij ruiten van een woning hebben vernield.

Ook zou hij een geparkeerde auto hebben beschadigd. Toen de politie arriveerde, wezen de bewoners met de beschuldigende vinger naar de 31-jarige man. Die probeerde er op zijn scooter tussenuit te knijpen. Op de Botenlaan botste hij echter op een tegemoetkomend politievoertuig. De man raakte hierbij gewond aan zijn hoofd.

Agenten troffen een keukenmes aan bij de verdachte. Het mes is in beslag genomen. Bij de man is bloed afgenomen om te kijken of hij drank of drugs op had. Zaterdagmiddag is de man formeel op vrije voeten gesteld door de politie, omdat de bewoners van de belaagde woning geen aangifte tegen hem willen doen.

Wel wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

© Novum 2013
verdachte
eindhoven
scooter
politie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?