Michael 'Air' Jordan volop in de lucht

sport
0
10 okt '01
NEW YORK (ANP) - Michael Jordan keert terug in de NBA en de televisiestations weten niet hoe snel ze op de reclamewagen moeten springen. De Washington Wizards basketbalden maar al te vaak in de anonimiteit. Hoe anders zal dit zijn bij het begin van de nieuwe competitie.

Turner Sports (TNT en TBS) had in de programmering voor het seizoen 2001-2002 maar één wedstrijd van de Wizards opgenomen, die op 28 november. Nu Jordan tot een comeback heeft besloten zenden de kabelstations alleen al in de eerste competitiemaand vijf duels van Washington extra rechtstreeks uit.

De terugkeer van de de 38-jarige guard, die wereldberoemd werd bij de Chicago Bulls, 30 oktober in New York tegen de Knicks, is live te zien bij TBS. TNT zendt zijn tweede wedstrijd, tegen de Atlanta Hawks, uit. ,,We kunnen als het moet nog negen andere duels van de Wizards op de buis brengen'', zei Greg Hughes van Turner Sports.

NBC was van plan pas vanaf 25 december beelden te brengen van de NBA maar heeft zich bedacht. De zender, een van de grote drie in de Verenigde Staten, begint nu al 3 november met de basketbalverslaggeving. Jordan staat dan tegenover Allen Iverson van de Philadelphia 76ers, de meest waardevolle speler van het afgelopen seizoen.

Bron: © SP!TS
© MAROKKO.NL 2001

Populaire tags
terrorisme
verenigde staten
rotterdam
gibraltar
afghanistan
uefa champions league
iran
noussair mazraoui
syrië
olietanker
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech