5 tips om je man tevreden te houden
Er zijn veel boeken, programma’s, artikelen en lezingen die ons vertellen hoe we ons moeten gedragen in de liefde.
lifestyle

We krijgen de ene relatietip na de andere. Het is dan ook moeilijk om al die tips te onthouden en ze ook daadwerkelijk te gebruiken binnen een huwelijk of relatie. Uiteraard voorziet de islam in de nodige richtlijnen als het gaat om het slagen van een huwelijk en dienen we deze lijnen te raadplegen. Hieronder zijn de belangrijkste 5 punten opgesomd die ervoor moeten zorgen dat je man tevreden blijft.

Zorg ervoor dat je geliefde weet hoeveel jij hem waardeert
Wat vaak het geval is wanneer een koppel eenmaal getrouwd is, is dat de vrouw dan geen moeite meer doet om hem tevreden te houden. Ze hoeft dan ook geen moeite meer te doen om hem te 'krijgen'. Dit is een van de belangrijkste punten die een getrouwd koppel niet moet vergeten. Vertel elkaar hoeveel je voor elkaar betekent en zorg ervoor dat jouw partner weet dat jij hem waardeert.

Laat hem zichzelf zijn
Laat een man altijd zichzelf zijn in het huwelijk. Het is niet netjes om dingen van hem te verwachten die hij niet kan waarmaken. Ook is het belangrijk om een man de tijd en ruimte te geven voor zichzelf. Geef hem ruimte om zijn hobby’s uit te oefenen en om aan zichzelf te werken.

Controleer niet te veel
Het is niet nodig om je partner overmatig te controleren. Juist diegenen die dat doen, zorgen ervoor dat hun huwelijk op de klippen loopt. Door telkens maar de controleren waar hij is en wat hij doet, zorgt ervoor dat de liefde steeds minder wordt en het geklaag steeds meer. We weten allemaal dat mannen niet van zeurende en klagende vrouwen houden!

Let op jouw eigen emoties
Zorg ervoor dat je je eigen emoties in bedwang hebt. Vrouwen kunnen makkelijk van de ene emotie naar de andere emotie gaan. Dit kan ervoor zorgen dat een man in de war raakt en hij zijn vrouw niet meer kan begrijpen. Probeer niet met emoties zoals boosheid, teleurstelling of verdriet te communiceren. Mannen weten vaak niet hoe ze daarmee moeten omgaan.

Breng geen veranderingen aan
Probeer je partner niet te veranderen naar jouw maatstaven. Als er een ding is waar een man een hekel aan heeft, is het feit dat vrouwen de man willen vormen naar hun perfecte plaatje. Accepteer hem voor wie hij is en voor wat hij doet en ga geen veranderingen aanbrengen.

Op den duur zal hij bij je weggaan, omdat hij gewoonweg niet kan voldoen aan jouw nieuwe eisen en wensen.


Heb jij nog goeie tips of denk jij dat andere dingen belangrijker zijn? Noem ze vooral op...

marokkanen
huwelijk
trouwen
liefde
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi