Politie zoekt in visvijver naar Ruben en Julian

algemeen
6
13 mei '13
De politie zoekt maandag vanaf 09.00 uur in een visvijver in het Limburgse Geulle naar de twee vermiste broertjes uit Zeist.

Daarbij wordt met sonarapparatuur gezocht en worden duikers ingezet, meldt een woordvoerder van de politie. De politie zocht zondag al in het gebied rondom de vijver in de omgeving van de Kleivelderweg op basis van nieuwe informatie. Onder meer een politiehelikopter en honden werden ingezet.

Zondagavond maakte de politie bekend op zoek te zijn naar de bergschoenen van de vader, die zoek zijn. Ook over een deel van een sleepkabel en een spanband, die in de buurt van de vindplaats van de vader zijn gevonden, wil de politie meer weten.

Inmiddels zijn over al deze voorwerpen tips binnengekomen, laat de politiewoordvoerder maandag weten. Om hoeveel het gaat kon hij niet zeggen. De bruikbaarheid ervan wordt nu onderzocht.

Vrijwilligers gaan maandagavond bij Kaap Doorn, bij de Utrechtse plaats Doorn, op zoek naar de jongens. Zondag zochten vrijwilligers nog tevergeefs bij het Utrechtse Austerlitz als het Limburgse Beek.

© Novum 2013
geulle
zeist
doorn
vermist
ruben
julian
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi